Drůbeží játra se žampiony na zázvoru

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

balíček drůbežích jater
1 velká cibule
konzerva žampionů
2 stroužky česneku
1 lžička zázvoru
100 g drůbežího salámu
konzerva tmavých fazolí
1/2 červené papriky
Solamyl
kostička Masoxu
2 lžíce zakysané smetany
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi na oleji mírně orestujeme cibuli nakrájenou na měsíčky, pak přidáme přepůlená játra, které taky orestujeme a chvíli necháme dusit.

  2. Pak přidáme žampiony i s nálevem,fazolky, masox, česnek a zázvor, necháme ještě dusit a nakonec dáme salám na proužky a zahustíme Solamylem rozmíchaným ve 3 dcl vody a hustou zakysanou smetanu, promícháme, prohřejeme a můžeme servírovat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!