Drůbeží játra na řapíkatém celeru a jiné barevné zelenině

Recepty, Omáčky

Suroviny

800 g drůbežích jater
1/2 svazku řapíkatého celeru
1 zelená paprika
1 plechovka loupaných velkých rajčat
1 větší cibule
sůl
pepř
2 -3 stroužky česneku
hladká mouka na zahuštění
kuřecí vývar na podlévaní

Postup přípravy receptu

  1. Mírně ztuhlá játra nakrájíme na širší nudličky.

  2. Nakrájenou cibuli orestujeme, přidáme játra, lisovaný česnek a pepř a za stálého míchání restujeme do růžova.

  3. Přidáme pokrájené zelené papriky, řapíkatý celer a rajčata i s nálevem, podlijeme vývarem a vše necháme podusit, ke konci dochutíme solí, pepřem a zahustíme hladkou moukou.

  4. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!