Drůbeží játra na řapíkatém celeru a jiné barevné zelenině
Recepty, OmáčkySuroviny
- 800 g drůbežích jater
- 1/2 svazku řapíkatého celeru
- 1 zelená paprika
- 1 plechovka loupaných velkých rajčat
- 1 větší cibule
- sůl
- pepř
- 2 -3 stroužky česneku
- hladká mouka na zahuštění
- kuřecí vývar na podlévaní
Postup Drůbeží játra na řapíkatém celeru a jiné barevné zelenině
Postup přípravy receptu
-
Mírně ztuhlá játra nakrájíme na širší nudličky.
Nakrájenou cibuli orestujeme, přidáme játra, lisovaný česnek a pepř a za stálého míchání restujeme do růžova.
Přidáme pokrájené zelené papriky, řapíkatý celer a rajčata i s nálevem, podlijeme vývarem a vše necháme podusit, ke konci dochutíme solí, pepřem a zahustíme hladkou moukou.
Podáváme s rýží.