Chlebovka s libečkem a cibulovou natí

Recepty, Polévky

Suroviny

1 krajíc zatvrdlého chleba
1 kostka bujónu Maggi
bylinky
česnek
petrželová nať
1 lžíce oleje
1 lžička másla
špetka muškátového květu
větší špetka kmínu
1 vajíčko
libeček
cca 3/4 litru vody
cibulová nať z klíčící cibule

Postup přípravy receptu

  1. Krajíc chleba nakrájíme na drobné kostičky a vložíme na lžíci oleje a kousíčku másla. Přidáme kmín - množství podle chuti, špetku muškátového květu a opražíme, až kmín zavoní.

  2. Pak zalijeme cca 3/4 litrem studené vody, přidáme kostku a 10 minut povaříme.

  3. Na závěr vlijeme malým proudem rozšlehané vajíčko a vypneme plotýnku. Necháme dojít var a na závěr přidáme nasekaný libeček a cibulové natě, podle chutě. My libeček milujeme!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!