Červený salát s uzeným kaprem a zeleninovými špagetami

Recepty, Saláty

Suroviny

2 podkovy uzeného kapra (cca 300 g a vykostěné)
1 balení zeleninových špaget Perfect pasta (250 g)
150 g bílý jogurt
1 zelená paprika
1 oranžová paprika (pokud jsou velké, stačí i poloviny)
60 g taveného camembertu
2 trojúhelníčky tavený sýr s Nivou
1 PL sterilované červené řepy s křenem
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme si v osolené a opepřené vodě těstoviny, které jsme nejprve propláchli podle návodu. Já je dala na plný výkon do mikrovlnky na 6 minut. Necháme zchladnout.

  2. V jogurtu rozšleháme sýry, podle chuti dokořeníme. Vmícháme červenou řepu.

  3. Kapra nakrájíme na jednotlivá sousta, papriky na malé kousky. Promícháme a vmícháme jogurt a těstoviny. Důkladně promísíme, dochutíme a necháme vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!