Červený salát s uzeným kaprem a zeleninovými špagetami
Recepty, SalátySuroviny
- 2 podkovy uzeného kapra (cca 300 g a vykostěné)
- 1 balení zeleninových špaget Perfect pasta (250 g)
- 150 g bílý jogurt
- 1 zelená paprika
- 1 oranžová paprika (pokud jsou velké, stačí i poloviny)
- 60 g taveného camembertu
- 2 trojúhelníčky tavený sýr s Nivou
- 1 PL sterilované červené řepy s křenem
- sůl
- pepř
Postup Červený salát s uzeným kaprem a zeleninovými špagetami
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme si v osolené a opepřené vodě těstoviny, které jsme nejprve propláchli podle návodu. Já je dala na plný výkon do mikrovlnky na 6 minut. Necháme zchladnout.
V jogurtu rozšleháme sýry, podle chuti dokořeníme. Vmícháme červenou řepu.
Kapra nakrájíme na jednotlivá sousta, papriky na malé kousky. Promícháme a vmícháme jogurt a těstoviny. Důkladně promísíme, dochutíme a necháme vychladit.