Caffé řezy
Recepty, MoučníkySuroviny
- Piškot:
- 4 žloutky
- 150 g cukru
- 5 lžic horké vody
- 100 g polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva
- 1 lžíce kakaa
- 1 lžíce mleté kávy
- sníh ze 4 bílků
- Na plech 32 x 22 cm a péct 20 minut na 160 °C.
- Krém:
- uvařený puding z 1/2 l mléka
- 2x karamelového pudinku
- 1 lžíce instantní kávy(sypké)
- nechat vychladnout a poté vyšlehat s
- 3/4 kostky másla
- 4 lžícemi cukru
- Navrch:
- 2 zakysané smetany
- cukr dle chuti
- kakaem posypat
- Hotové vychladit v lednici
Postup Caffé řezy
Postup přípravy receptu
-
Piškot: 4 žloutky, 150 g cukru, 5 lžic horké vody, 100 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 1 lžíce kakaa, 1 lžíce mleté kávy, sníh ze 4 bílků. Na plech 32 x 22 cm a péct 20 minut na 160 stupňů.
Krém: uvařený puding z 1/2 l mléka, 2 x karamelového pud. prášku a 1 lžíce instantní kávy (sypké) nechat vychladnout a poté vyšlehat s 3/4 másla a 4 lžícemi cukru. Navrch 2 zakysané smetany oslazené dle chuti a kakao.
Hotové nechat vychladit v lednici.