Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 pečené kuřecí stehno bez kůže
50 g pšeničného bulguru
1 cibule
mražená zelenina podle libosti
trochu oleje
šťáva z kuřete po pečení
sůl
pepř
přísada do jídla Kucharek

Postup přípravy receptu

  1. Propláchnutý bulgur nasypeme do vody a přisypeme Kucharka. Vaříme do změknutí.

  2. Mezitím si obereme kuřecí stehno a rozdělíme ho na menší kousky. Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. K osmahlé cibuli přidáme mraženou zeleninu a kapku vody a necháme zeleninu změknout. Ke směsi přidáme maso a trochu šťávy po pečení. To vytvoří takovou dobrou chuť.

  3. Ke směsi ze zeleniny a masa přidáme uvařený bulgur a promícháme. Osolíme a opepříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!