Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 1 pečené kuřecí stehno bez kůže
- 50 g pšeničného bulguru
- 1 cibule
- mražená zelenina podle libosti
- trochu oleje
- šťáva z kuřete po pečení
- sůl
- pepř
- přísada do jídla Kucharek
Postup Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem
Postup přípravy receptu
-
Propláchnutý bulgur nasypeme do vody a přisypeme Kucharka. Vaříme do změknutí.
Mezitím si obereme kuřecí stehno a rozdělíme ho na menší kousky. Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. K osmahlé cibuli přidáme mraženou zeleninu a kapku vody a necháme zeleninu změknout. Ke směsi přidáme maso a trochu šťávy po pečení. To vytvoří takovou dobrou chuť.
Ke směsi ze zeleniny a masa přidáme uvařený bulgur a promícháme. Osolíme a opepříme.