Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky
Recepty, OstatníSuroviny
- 250 g bulguru
- masový vývar
- sůl
- 2 PL oleje
- cca 100 g klobásy Chorizo
- 3-4 jarní cibulky
- 4 PL sterilované kukuřice (i více, jak má kdo rád)
- sůl
- pepř na dochucení
Postup Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky
Postup přípravy receptu
-
Bulgur uvaříme podle návodu na sáčku buď ve vodě nebo v masovém vývaru (můj případ).
Na pánev dáme rozehřát olej a orestujeme na něm na kostičky nakrájenou bílou část cibulek.
Po chvíli přidáme klobásu nakrájenou na půlkolečka nebo nudličky a minutku společně restujeme.
Nakonec přidáme kukuřici, uvařený bulgur a pokrájenou zelenou část cibulek, promícháme, dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.