Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky

Recepty, Ostatní

Suroviny

250 g bulguru
masový vývar
sůl
2 PL oleje
cca 100 g klobásy Chorizo
3-4 jarní cibulky
4 PL sterilované kukuřice (i více, jak má kdo rád)
sůl
pepř na dochucení

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur uvaříme podle návodu na sáčku buď ve vodě nebo v masovém vývaru (můj případ).

  2. Na pánev dáme rozehřát olej a orestujeme na něm na kostičky nakrájenou bílou část cibulek.

  3. Po chvíli přidáme klobásu nakrájenou na půlkolečka nebo nudličky a minutku společně restujeme.

  4. Nakonec přidáme kukuřici, uvařený bulgur a pokrájenou zelenou část cibulek, promícháme, dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!