Bublanina s tvarohem

Recepty, Moučníky

Suroviny

4 dcl mléka
200 g krystalového cukru
3 vajíčka
500 g polohrubé mouky
150 ml oleje
1,5 balíčku prášku do pečiva
2 balíčky vanilkového cukru
250 g hrudkovitého tvarohu
ovoce na bublaninu (čerstvé, anebo kompot, anebo rozmražené)

Postup přípravy receptu

  1. V míse spolu vymícháme krystalový cukr, vajíčka a mléko.

  2. Do polohrubé mouky přidáme 1,5 prášku do pečiva a pomalu vmícháme do vyšlehaných vajec s cukrem.

  3. Tvaroh smícháme s 2 vanilkovými cukrem a rovnoměrně nasypeme na těsto.

  4. Ovoce podle potřeby smícháme s cukrem a rovnoměrně ho pokládáme na těsto s tvarohem.

  5. Dáme upéct do předehřáté pece asi na 40 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!