Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 1 balíček bramborových noků
- 1 balíček špenátového protlaku (listového špenátu)
- 2 kuřecí prsa (libové vepřové maso)
- cibule
- česneková pasta
- vajíčko (do špenátu není nutné)
- sůl
- pepř
Postup Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem
Postup přípravy receptu
-
Na polovině pokrájené osmahlé cibulky orestujeme a pak dusíme do poloměkka osolené a opepřené kuřecí (krůtí), libové vepřové maso nakrájené na kostky.
Mezitím na 2. polovině cibule klasicky připravíme špenát (ochutíme česnekovou pastou, přidáme vajíčko), uvaříme si bramborové noky (½ kg balíček). Vše pak smícháme dohromady a podáváme.