Bramborová hnízda s listovým špenátem a bylinkovou tilápií
Recepty, RybySuroviny
- Tilapie dle počtu strávníků
- bramborová kaše o malinko hustší než klasika
- čerstvý listový špenát nebo mražený listový
- česnek
- cibule
- máslo
- olej
- citron
- sůl
- pepř
- rozmarýn
- tymián
- trocha smetany
Postup Bramborová hnízda s listovým špenátem a bylinkovou tilápií
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi na másle si orestujeme nakrájenou cibuli do skleněna, přidáme nakrájený na plátky česnek a restujeme do barvičky. Přidáme špenát a zarestujeme.
Přidáme trošičku smetany, osolíme, opepříme a prohřejeme.
Tilápii pokapeme citronovou štávou, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem, rozmarýnem a kmínem. Nechame nějakou dobu odležet.
Opečeme na trošce másla. Hnízdečka si mužeme posypat strouhaným zauzeným ovčím sýrem.