Bramborová hnízda s listovým špenátem a bylinkovou tilápií

Recepty, Ryby

Suroviny

Tilapie dle počtu strávníků
bramborová kaše o malinko hustší než klasika
čerstvý listový špenát nebo mražený listový
česnek
cibule
máslo
olej
citron
sůl
pepř
rozmarýn
tymián
trocha smetany

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi na másle si orestujeme nakrájenou cibuli do skleněna, přidáme nakrájený na plátky česnek a restujeme do barvičky. Přidáme špenát a zarestujeme.

  2. Přidáme trošičku smetany, osolíme, opepříme a prohřejeme.

  3. Tilápii pokapeme citronovou štávou, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem, rozmarýnem a kmínem. Nechame nějakou dobu odležet.

  4. Opečeme na trošce másla. Hnízdečka si mužeme posypat strouhaným zauzeným ovčím sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!