Bezlepková perníková fantazie

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

300 g bezlepkové směsi RUMINI universal
150 g cukru krupice
prášek do pečiva
200 g másla
400 ml bílého jogurtu
2 lžíce medu
200 ml zakysané smetany
půl sáčku vanilkového pudinkového prášku
5 jablek

Postup přípravy receptu

  1. Smíchejte mouku, prášek do pečiva, cukr, máslo a vytvořte drobenku.

  2. Zhruba 3/4 množství rozprostřete po plechu s pečícím papírem a lehce přitlačte.

  3. V míse propojte jogurt, med, smetanu a pudinkový prášek a náplní zakryjte spodní drobenkovou vrstvu.

  4. Jablka nakrájejte na půlměsíčky a pokryjte jimi celou plochu koláče.

  5. Zasypte zbytkem drobenky.

  6. Pečte na 180°C 35 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!