Bez-mléčná pomazánka česneková

Recepty, Pomazánky

Suroviny

1 bílé Tofu
1 sojová smetana
sůl
česnek
1 bezmléčné máslo Alsan (zelené)

Postup přípravy receptu

  1. Tofu dáme do misky, přidáme česnek, sůl. Mixujeme. Postupně přidáváme smetanu a máslo. Záleží jakou chceme mít konzistenci. Máslo nám pak v lednici způsobí, že bude pomazánka tužší a nebude nám stékat z chleba.

  2. Důležité je tofu pořádně rozmixovat a podle chuti dodávat ostatní suroviny. Nakonec máslo.

  3. Tak to připravenou pomazánku dáme do lednice a necháme odležet přes noc. Pomazánka přes noc ztratí typickou tofu chuť a vznikne nám výborná česneková pomazánka, že nikdo nepozná že je z tofu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!