Bageta s rajčaty a mozzarelou

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

1 bageta (velká)
3 menší rajčata
bylinková sůl
pepř
provensálské koření (bylinky)
lístky bazalky
2-3 stroužky česneku
1/4 hrníčku olivového oleje
1 sáček nastrouhaná mozzarella

Postup přípravy receptu

  1. V olivovém oleji rozmícháme prolisovaný česnek a nasekanou bazalku.

  2. Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a ty opečeme v topinkovači(lehce).

  3. Kolečka poklademe na plech vyložený pečícím papírem a potřeme připraveným olivovým olejem.

  4. Na potřená kolečka položíme rajčata pokrájená na kolečka a posypeme bylinkami, pepřem a bylinkovou solí a navrch mozzarelou.

  5. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 min. při 220° st.(zezlátne).

  6. Podáváme se zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!