Azu po tatarsku - originál
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 400 g hovězího zadního
- 200 g cibule
- 50 g rajského protlaku
- 150 g zavařených okurek
- 50 g tuku
- 300 ml vývaru
- 25 g hladké mouky
- bobkový list
- pepř
- sůl
Postup Azu po tatarsku - originál
Postup přípravy receptu
-
Nakrájené maso na tenké nudličky osolíme a opepříme.
Cibuli nakrájíme na kolečka.
Maso společně s cibulí opečeme na tuku. Opečemé maso zaprášíme moukou, krátce osmahneme a přidáme protlak. Přilijeme vývar, promícháme a přidáme bobkový list.
Přikryjeme poklicí a dusíme.
K téměř měkkému masu přidáme na kostičky nakrájené okurky.
Dochutíme dle potřeby solí a společně krátce podusíme.